Transformați-va ambițiile în realitate cu platforma smart BoemicAI

Stabilirea unui obiectiv este simplă, însă drumul până la îndeplinirea acestuia este lung. Cu ajutorul tehnologiei smart , putem construi împreună soluție perfectă de transformare pentru orice tip de organizație.

BoemicAI permite instituțiilor și companiilor structurarea tuturor activelor și al întregului flux de lucru, gestionarea pe o singură platformă și automatizarea acestora. În acest mod, problemele pot fi identificate din timp, procele se pot îmbunătăți, iar situațiile dezastruoase pot fi prevenite.

pie chart
Eficiență
environment
Sustenabilitate
security
Siguranță

Accesul în timp real la informații

Rapoartele personalizate și posibilitatea verificării statusului proceselor la orice moment este imperios necesar pentru o organizație care dorește să se dezvolte, mai ales în contextul pieței de acum. Echipa noastră vă sta la dispoziție.

Automatizarea proceselor

Pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei, automatizarea proceselor este parte integrată din dezvoltare. Eliminând procesele repetitive, dați mai mult timp angajaților să se concentreze asupra clienților.

Creșterea productivității

Cunoaștem foarte bine provocările digitalizării și reconstruim procese adaptate și eficiente. Pentru a avea o productivitate crescută, este nevoie de o standardizare la nivel de proces.

Eficientizarea costurilor

Digitalizarea afacerii și implementarea de procese automatizate permit eliminarea erorii umane și eficientizarea timpului de lucru. O dată cu standardizarea proceselor, se pot cu ușurință îmbunătăți procesele în ansamblu.

Problemele orașelor din România

Multă birocrație, încă se folosește hârtie și dosare, datele nu sunt centralizate, nu există sisteme și proceduri,  taskurile se oferă manual, timpul de lucru nu este gestionat cum trebuie, bugetele sunt insuficiente.

De asemenea, municipalitățile se ocupă de colectarea taxelor, sistemul public de transport, colectarea deșeurilor, luminatul străzilor și alte servicii publice. Toate acestea pot fi eficientizate în urma unor analize 

Soluții de ansamblu pentru orașe smart

Prin conectarea tuturor bazelor de date, dispozitivelor de securitate, senzorilor și dronelor la o singură platformă, unde datele sunt modelate 3D, pot fi analizate rapid iar pe baza analizei se pot lua măsuri de îmbunătățire în timp real.

Problemele orașelor
din România

traffic light

Controlul traficului

Camerele de supraveghere, senzorii de parcare, sistemele de plată ale parcării, citirea plăcuțelor de înmatriculare sunt conectate și centralizate. Plățile pot fi automatizate, iar neregulile de circulație pot fi sancționate rapid de către operatorul platformei BoemicAI.

Public Transportation

Senzori de congestie de transport

Sistemele inteligente utilizează senzori pentru a detecta congestia și blocajele în trafic. De asemenea, cu ajutorul inteligenți artificiale construiesc tipare și fac retețele de transport mai sigure și mai eficiente.

Senzori de gestionare a deșeurilor

Senzorii detectează cantitatea de gunoi din recipientele din jurul orașului și avertizează când acestea sunt umplute, astfel încât să poată fi îmbunătățit fluxul de lucru.

tunnel

Sisteme de inspecție a podurilor

Senzorii monitorizează structura podurilor și informează inginerii despre problemele ce pot apărea.

Mobile Navigation

Comunicare

Aplicație mobile/web care va transmite cetățenilor întârzierile mijloacelor de transport și avertismente în situațiile critice.

Drone

Dronele pot fi utilizate pentru aplicarea legii, stingerea incendiilor, inspecții de insfastructur, inspecții de mediu sau fotografie aeriană și scanare 3D.

fire house

Senzori pentru incendii

Senzorii monitorizează condițiile din parcurile publice și zonele împădurite care pot fi predispuse la incendiu și avertizează operatorul platformei BoemicAI, precum și pompierii.